Παγασητικός Ιχθυοπωλείο, Λάρισα
pagasitikos

Το ιχθυοπωλείο μας “Παγασητικός” το οποίο εδρεύει στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κύπρου 15, ιδρύθηκε το 1950 και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να προσφέρει στο πιάτο κάθε καταναλωτή ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σήμερα έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς, η οποία συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη να εξελίσσεται, να καινοτομεί, να ενδιαφέρεται για την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και για την σωστή διατροφή του.

Παγασητικός Ιχθυοπωλείο, Λάρισα

Στο ιχθυοπωλείο μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Σας δίνουμε την δυνατότητα να παραλάβετε τα ψάρια σας εκτός από νωπά και ψητά, τηγανητά, μαγειρεμένα, σε πακέτο μέσα ειδική συσκευασία ή και με delivery από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι.

Στο μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ιχθυοπωλείο μας, λειτουργεί επίσης κουζίνα με μαγειρεμένο φαγητό όπως γαριδομακαρονάδες, μύδια σαγανάκι, ξιφία λεμονάτο και μεγάλη ποικιλία από ψητά και τηγανητά ψάρια, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με ολόφρεσκες σαλάτες.

Το φιλικό περιβάλλον, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών που θα βρείτε σ'εμάς, καθιστούν το ιχθυοπωλείο μας ένα από τα καλύτερα ιχθυοπωλεία στην Λάρισα αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία.

Παγασητικός Ιχθυοπωλείο, Λάρισα

Αν λοιπόν σας αρέσει το φρέσκο ψάρι αλλά σας είναι δύσκολο ή χρονοβόρο το καθάρισμα και το μαγείρεμά του, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε τηλέφωνο στο ιχθυοπωλείο Παγασητικός και μέσα σε λίγη ώρα ή στην ώρα που επιθυμείτε να λάβετε καθαρισμένα ψημένα ή τηγανητά τα ψάρια της αρεσκείας σας, μέσα σε ειδική συσκευασία που τα διατηρεί στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι ν'ανοίξετε το κουτάκι με το λαδολέμονο, να τα περιχύσετε και να τ'απολαύσετε!

Το επιπλέον κόστος για το ψήσιμο ανέρχεται στα 2,5€ το κιλό, ενώ η διανομή είναι δωρεάν.

Κάνε την παραγγελία σου.

Μπορείτε να παραγείλετε τηλεφωνικά ή online

Η Παραγγελία σου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σου